Scanbox Visions videofestivalfilmer

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom

Under Videofestivalen 2013 vises seks filmer. Her tar vi i første omgang for oss to av dem.

Videobransjens store «happening» står for tur: 11.–12. april arrangeres Videofestivalen 2013. To av filmene har vi allerede behøring omtalt – se lenker på titlene, hhv. Spring Breakers og Top Gun 3D.

Dette er de to filmene som Scanbox byr på:

Dark Skies er den siste filmen fra produsent Jason Blum og Blumhouse Production som har spesialisert seg på grøssere og hatt stor suksess de siste årene med blant annet Paranormal Activity-serien, Sinister og Insidious. I stil med – og tydeligvis inspirert av – Steven Speilbergs Nærkontakt av tredje grad og Poltergeist. Filmen åpner på kino fredag 12. april.

Vi følger vi det unge ekteparet Daniel og Lacey Barret som bor sammen med sine barn i en forstad. Deres liv snus på hodet da en serie med urovekkende hendelser skjer i deres trygge og fredlige hjem. Barret-familien er målet til noe ufattelig, skremmende og dødelig.

Dette er regissør Scott Stewarts tredje film etter å ha bygget seg opp et solid renome med de stilistiske action og sci-fi filmene Priest og Legion. Dark Skies kommer på Blu-ray og DVD i august.

SE TRAILEREN TIL Dark Skies NEDENFOR!

The Place Beyond The Pines åpnet med solide kritikker og gode kinotall med rundt 10.000 besøkende sist kinohelg.

Filmen gjenforener regissør Derek Cianfrance og stjernen Ryan Gosling som jobbet sammen på det kritikerroste og Oscar-nominerte dramaet Blue Valentine.

Nå har de sammen med Bradley Cooper laget et emosjonelt og mektig krimdrama som utforsker båndet mellom fedre og sønner. Den mystiske og mytiske motorsykkelføreren Luke (Ryan Gosling) kjører rundt i bakgatene til Schenectady i New York, i forsøk på å få kontakt med den tidligere elskerinnen Romina (Eva Mendes) som nylig og i hemmelighet har født hans sønn. I et forsøk på å sørge for sin nye familie, avslutter Luke livet som profesjonel motorsykkelfører og begår en rekke bankran ved hjelp av sine ferdigheter på sykkelen. Innsatsen høynes mens Luke er på kollisjonskurs med den ambisiøse politibetjenten Avery Cross (Bradley Cooper) som ønsker å stige i gradene i et politidepartement som preges av korrupsjon.

I øvrige roller finner vi Ryan Goslings kjæreste i virkeligheten Eva Mendes, Ray Liotta, Rose Byrne (Damages), Dane DeHaan (Chronicle) og Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises). Filmen kommer på Blu-ray og DVD i august.

Omtale av The Big Wedding og Olympus has fallen fra Nordisk Film kommer i morgen!

Her er alle filmene som vises under Videofestivalen 2013:

Torsdag 11. april
10.00-11.30: The Big Wedding (1t 29min, Nordisk Film)
13.45-15.15: Spring Breakers (1t 32min, SF Norge)
16.00-17.40: Dark Skies (1t 37min, Scanbox)
19.00-21.00: Olympus has fallen (1t 59 min Nordisk Film)

Fredag 12. april
09.00-11.20: The Place Beyond The Pines (2t 20 min, Scanbox)
15.00-16.45: Top Gun 3D, Paramount

LAST NED FESTIVALPROGRAMMET HER.

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom