Siste

Samuel L. Jackson forsvarer Marvel-filmene


Veteranregissører som Martin Scorsese og Francis Ford Coppola har sagt kritiske ting om Marvel-filmene. Nå tar Samuel L. Jackson superheltfilmene i forsvar.

Martin Scorsese.

Det var for et par år siden at Scorsese mente at «Marvel-filmene ikke er kinofilmer», og Coppola sa seg enig «fordi vi forventer å lære noe fra å se en film».

«Jeg aner ikke hva folk får ut av å se den samme filmen igjen og igjen. Martin var snill da han sa det ikke var kinofilmer. Han sa ikke at de filmene var foraktelige, som jeg synes de er,» sa Coppola.

Scorsese uttalte at han mente kinoene var blitt «underholdningspakker, som er fint og bra for de som liker det, men det er ikke min greie».

Francis Ford Coppola.

I Marvel Cinematic Universe (MCU) spiller Samuel L. Jackson Nick Fury, som nå også får sin egen Disney+ serie. «Filmer er filmer,» slår Jackson fast overfor Variety.

Han mener at det nå ikke er noe mysterium bak hvordan filmer lages og at det er lett for enkelte regissører å avfeie Marvel-filmene, bare fordi deres egne filmer ikke er like populære på kino.

«Folk drar på kino for å føle seg bedre og komme bort fra hverdagen. Man går inn i det store, svarte rommet for å dele en opplevelse. Du ler sammen med andre og du skriker. Jeg lager fortsatt filmer som jeg ville dratt og sett som barn.»

Jackson sa også nylig overfor The Times at populære filmer burde ha sin egen Oscar-pris. «Fordi det er hva denne bransjen handler om, popularitet», sa skuespilleren.

LES OGSÅ:

https://kinomagasinet.no/artikkel/martin-scorsese-holdt-pa-a-slutte-a-lage-film-etter-the-aviator/

https://kinomagasinet.no/artikkel/dicaprio-og-de-niro-monstrer-pa-scorseses-neste-film/

https://kinomagasinet.no/artikkel/mestermote-i-scorseses-gangsterdrama/

https://kinomagasinet.no/artikkel/dramaserie-om-filminnspillingen-av-the-godfather/

https://kinomagasinet.no/artikkel/ny-versjon-av-den-tredje-gudfaren-filmen/

 

Les mer om:

Intervju