Salma Hayek: – Jeg elsker å improvisere

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom

I «Grown Ups 2» returnerer Salma Hayek i rollen som Roxanne, som er gift med Adam Sandlers karakter, Lenny. Hun er fornuftens stemme i forholdet, i stadig kamp mot sin ektemanns barnslighet.

– De balanserer hverandre perfekt, fordi hun forsøker å få ham til å vokse opp og jeg tror han setter pris på det, sier Salma Hayek om forholdet i filmen.

– Og han forsøker å minne henne på at det er OK å være litt barnslig.

I den nye filmserien er det de voksne guttene, spilt av Sandler, James, Rock og Spade, som er barnslige så det holder.

– Det var en veldig morsom film å spille inn, sier Hayek.

Hun fremhever 80-tallsfesten som en av favorittscenene.

– Den var hysterisk og varte i mange, mange dager fordi det skjedde så mye i løpet av festen, forteller hun. Hayek forteller at hun liker alle sine medskuespillere. De er alle elskelige, og akkurat som man forventer, men at det er mer enn hva man kan se med det blotte øyet. 

Hayek forklarer at Chris Rock «er veldig filosofisk, og veldig dyp, og noen ganger sier han ting som virkelig får deg til å tenke.» David Spade på sin side trives med alle mennesker, noe som er uvanlig for en komiker. De er vanligvis meget sære, mener Hayek. Hun beskriver Kevin Hames som «sjokkerende, gal og morsom», mens Adam Sandler er «veldig ansvarlig og en fantastisk leder, han er sterk, ekte, sjenerøs, lojal og den mest voksne av alle».

Hayek har også vokst, med en over 20-årig karriere som inkluderer en Oscar-nominasjon for hennes innsats i Frida (2002). Hun ble sist hørt i tegnefilmen Puss In Boots og animasjonfilmen Pirates!. Hun spilte også en av hovedrollene i Oliver Stones siste film, Savages. Ellers bør hun være kjent for sin innsats i filmer så varierte som Bandidas, After the Sunset, Once Upon a Time in Mexico, Timecode, Hotel, Dogma, Fools Rush In, From Dusk Till Dawn og Desperado.

– Når du spiller inn filmer, nyter du arbeidet. Det er viktig for meg, sier Salma.

Hun bedyrer at hun stortrives med komedier og elsker å improvisere.

– Jeg føler meg komfortabel med det, det er lett og befriende. Jeg elsker det. Det er vanskelig å finne situasjoner hvor du får lov til det og det er en av grunnene til at jeg ville lage enda en Grown Ups-film.

BASERT PÅ JUNKETINTERVJU. OVERSATT AV JOHN BERGE.

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom