Sagaen om den neste James Bond

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom

De siste månedene har det vært en lang rekke spekulasjoner rundt hvem som blir den neste James Bond. Nå ryktes det at Daniel Craig skal ha blitt tilbudt rekordbetaling for å fortsette i rollen.

Dette ifølge Radaronline.com. De siterer en anonym kilde på at 48 år gamle Daniel Craig skal ha blitt tilbudt svimlende 150 millioner dollar om han spiller i de to neste filmene.

SPECTRE la veldig opp til en slags «Blofeld-trilogi», så dette kan virke sannsynlig at Sony og EON ønsker å videreføre med samme skuespiller. På den annen side er det ikke sikkert at Sony får Bond-rettighetene videre, men det er en annen historie.

Ifølge samme kilde skal Sony visstnok ha sikret seg de videre distribusjonsrettighetene. Kilden til nettsiden sier også at man ser for seg å filme de to neste filmene på rekke og rad.

Tidligere i år, sommeren 2016, rapporterte The Sun at kvinnen som bestemmer – produsent Barbara Broccoli – at hun ønsker at neste Bond-film skal lanseres i 2018.

Daniel Craig uttalte foran SPECTRE at han heller ville kutte hovedpulsåren enn å returnere som Bond, men la senere til at han gir seg selv muligheten til å ombestemme seg.

Den neste filmen vil være den 25. i den offisielle serien.

Christoph Waltz har en kontrakt på å være med i de to neste filmene, gitt at Daniel Craig returnerer.

EON skal ha testet flere aktuelle skuespillere for Bond-rollen. Visstnok skal Jamie Bell (kjent fra serien Turn) og Theo James (kjent fra The Divergent-serien) ha prøvefilmet, skriver Yahoo.com. Andre navn som er nevnt i 2016 er Aidan Turner og Tom Hiddleston (Loke i Thor-filmene og hovedrollen i agentserien The Night Manager.

Publisert i samarbeid med JAMESBOND.no.

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom