Insektsmannen får denne gang hjelp av vepsen!

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom

Ant-Man (2015) ble en noe uventet suksess, så det er ingen overraskelse at det måtte komme en oppfølger.

Denne gangen – i Ant-Man and The Wasp – får Ant-Man/Scott Lang, spilt av Paul Rudd, selskap av The Wasp, spilt av Evangeline Lilly.

Hun var også med i den første filmen, men da var hun ikke superheltinne.I tillegg finner vi stjernenavn som Michelle Pfeiffer og Lawrence Fishburne som nye i stallen, mens Michael Douglas nok en gang er med – som den originale Ant-Mann, Hank Pym.

Filmen er regissert av Peyton Reed som også regisserte den første Ant-Man-filmen.

To ganger så moro? Vepsen (t.v.) bistår Insektsmannen i Ant-Man and The Wasp.


Ant-Man er basert på Marvel Comics-tegneserien skapt av Stan Lee, Larry Lieber og Jack Kirby, som først ble publisert i to utgaver av heftet Tales to Astonish i 1962.

Dr. Hank Pym har utviklet en teknologi som kan krympe et menneske til størrelsen på en maur, men samtidig øke dens styrke, derav navnet Ant-Man.

Hope van Dyne (Evangeline Lilly) er, tross etternavnet, datteren til Hank Pym, og har et konfliktfylt forhold til faren. Men ting er i ferd med å endre seg. Hope har nå overtatt Wasp-rollen som moren hadde.

Og moren, Janet van Dyne, spilles av ingen ringere enn Michelle Pfeiffer.

– I denne filmen får vi se hvordan Hope er som superhelt, hva slags krefter hun har, hvordan hun kjemper og hva slags urettferdighet det er hun kjemper mot, som hun vil sørge for blir forandret. Det er en del av det virkelige morsomme med denne filmen, uttaler skuespiller Evangeline Lilly til Entertainment Weekly.

Scott Langs rollefigur er en småskurk på rømmen, også i toeren.Overfor MTV sier regissøren at det er en «no-brainer» at det må være kvinnelige helter.


– I 60-tallets tegneserie var det tydelig at Janet van Dynes Wasp-karakter var skrevet av menn og ganske en-dimensjonal. Hun har fått ganske mange flere dimensjoner siden da. Det er en av tingene jeg tror er veldig friskt og spennende med denne filmen, sier Peyton Reed.

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom