Her er den nye Batman

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom

Ben Affleck har fått rollen som Batman/Bruce Wayne i den kommende oppfølgeren til «Man of Steel», som skal kinolanseres i 2015.

Christian Bale har for lengst gjort det klart at han ikke returnerer i flere filmer som Batman.

Warner annonserte tidligere i sommer at den neste Supermann-filmen vil ta for seg Superman & Batman i en og samme film. Henry Cavill returnerer i rollen som mannen av stål og regissør er igjen Zack Snyder. Det er første gang de to heltene møtes i samme spillefilm, men dette har naturlig nok skjedd mange ganger i tegneserien og tegnefilmversjoner.

Warners toppfolk, Greg Silverman, President, Creative Development and Worldwide Production, og Sue Kroll, President, Worldwide Marketing and International Distribution, gjorde annonseringen i Los Angeles 22. august 2013.

Filmen, som ennå ikke har fått noe navn, skal få premiere 17. juli 2015.

Man of Steel har til nå tjent inn over 650 millioner dollar på kinoer på verdensbasis.

– Vi visste vi trengte en ekstraordinær skuespiller for å påta seg rollen som en av DC Comics mest populære superhelter, og Ben Affleck passer til den beskrivelsen og litt til. Hans fremragende karriere er et vitnesbyrd om hans talent og vi vet at han og Zack vil bringe nye dimensjoner til dualiteten av denne karakteren, sier Greg Silverman i en presseuttalelse.

Ben Affleck har de siste årene fremstått mer og mer som en «ny» Clint Eastwood, hvor han har gjort suksess med å regissere filmer han selv spiller i, eksempelvis Argo og The Town. Han er også fast knyttet til Warner, samme studio som Eastwood.

Men han har ikke bare slagere på CV-en, selvsagt. (Hvem har vel det?) Og derfor er det allerede nå en del murring om at skuespilleren som spilte Daredevil skal få sjansen til å ta på seg Batman-kappen. La oss dog gi ham en sjanse!

Meld deg på KINOMAGASINETs nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom