Siste

Taylor får skinne på kinoene

Konsertfilmen «Taylor Swift: The Eras Tour» vises på norske kinoer.


Etter en rekordstor interesse for visninger av TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR konsertfilm rundt omkring i Nord-Amerika, kunngjør ODEON, en del av ODEON Cinemas Group, at konsertfilmen «Taylor Swift: The Eras Tour» skal vises på ODEONs kinoer i Storbritannia og Europa fra fredag 13. oktober 2023.  

Fimen vises også hos Nordisk Film kino.

KINOMAGASINET får opplyst at filmen er tilgjengelig for hele markedet og kan bookes via Trafalgar Releasing.

Som en hyllest til Taylor Swifts album 1989 vil billettene i Norge koste 198,90 kr for voksne (eksklusivt evt. setetillegg) og 131,30 kr for barn (eksklusivt evt. setetillegg). 

Den første  visningen starter kl. 18.00 den 13. oktober, og konsertfilmen vil ha flere visninger på alle ODEON-kinoer torsdager, fredager, lørdager og søndager for å møte den store interessen fra tilhengere.

Den finnes også tilgjengelig i IMAX, Dolby Cinema og på iSense lerreter. 

Etter kunngjøringen av «Taylor Swift: The Eras Tour» kommende visning i Nord-Amerika, Canada og Mexico ble billettene revet vekk, og det sattes ny rekord på AMC. Bare den første dagen ble billettinntektene 26 millioner dollar, som er ny rekord for én film på én dag i AMC. ODEON sier i en pressemelding at de regner med en like høy etterspørsel for kinoopplevelsen i Norge. 

– Vi kommer til å vise den i ganske mange uker. Vi tror dette blir stort. Det kan fort bli høstens «Barbie», i noen uker i alle fall, sier markedsdirektør Erlend Bøksle i Nordisk Film til VG.

Debatt

Les mer om:

Filmlansering