Siste

Ny trailer: Kong: Skull Island


Kong: Skull Island er filmen som har blitt annonsert som noe stort i lang lang tid. Det er et interessant konsept, men på en side er man alt kjent med King Kong-historien i uttalige filmvarianter, og håpet er dermed at denne filmen kan tilføre noe nytt.

Med slippet av den siste traileren har de i alle fall overbevist undertegnede om at dette kan bli en veldig intens reise!

Først og fremst fortjener de som har stått for denne traileren heder og ære for traileren er kanonbra! Det visuelle mimikkerer det auditive og det hele er som en dans av lyd og bilder, filmnerden i meg elsker det. Det er også noe magisk med det Apokalyspse Nå-inspirerte bilde av Kong med solen bak seg og helikoptrene som flyr i mot.

Det som kalles den siste traileren ser ut til å være satt sammen av to trailere, det er mye informasjon, det går kjapt, er morsomt og ikke minst visuelt imponerende. Det store spørsmålet er nå om filmen kan måle seg med traileren, eller har vi nå sett alt? Klarer de toppe dette blir dette en av årets actionfilmer …

Bak regien av Kong: Skull Island er Jordan Vogt-Roberts, manus er skrevet av Dan Gilroy og Max Borenstein, basert på en historie av John Gatnis og Gilroy. Denne filmen markerer gjenreisingen av King Kong-franchisen og vil bli plassert som en historie foregående Godzilla fra 2014.

Det er hyret en hel del kjente navn for denne filmen, så om ikke filmens konsept appelerer kan nok skuespillerne gjør det allikevel: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary, og John C. Reilly.

Filmens plot er ellers enkelt. Organisasjonen Minarch ønsker å utforske en nyoppdaget øy og de nye artene. Her havner de midt i en kamp mellom Kong og de såkalte skalle-kravlerne (Scull crawlers), som også har utryddet resten av hans art. Det hele foregår i 1973 og hele filmen er gjennomsyret av et utsøkt 70-talls estetikk.

Filmen kommer i både 3D og 2D, men på Nordisk Film Kino Ringen i Oslo er det også mulig å se denne i 4DX, som første film som vises i dette nye formatet i Norge.

Kong: Skull Island har premiere 10. mars 2017.

https://kinomagasinet.no/artikkel/her-bygges-nordens-forste-4dx-kino/

https://kinomagasinet.no/artikkel/4dx-kino-til-oslo/

Les mer om:

Trailer