Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ramaskrik 2016

20. oktober 201623. oktober 2016

Ramaskrik er Norges skumleste filmfestival og arrangeres i 2016 for sjette gang den 20. – 23. oktober

I høstmørket inviterer vi til fire dager med sjangerfilm innen skrekk, sci-fi og fantasy med sterk vekt på skrekk! Vi inviterer filmskapere fra inn og utland, og viser de beste og ferskeste filmene fra hele verden. I løpet av disse fire dagene får du drøyt 20 langfilmer, 10 kortfilmer og flere muligheter til å se og høre om filmprosjekt som er i gang.

En gang hadde Wilhelm en drøm om å lage filmfestival på Rosendal. Vise blod og gørr og skrekk og gru i flere dager i strekk. Torbjørn og Bente var med, men Rosendal forsvant. Prosjektet ble lagt på is, men jevnlig pratet om over lunsjen.

En dag fikk de den gode ideen om at ei fjellbygd måtte jo være en ideell location for en skrekkfilmfestival, og Morten på Oppdal ble kontaktet. Han hadde lenge tenkt på det samme og ble i fyr og flamme. Epostene fløy over fjellet og plutselig var Ramaskrik Oppdal en realitet.

Festivalen har foreløpig en ganske flat struktur, alle får mene noe og bestemme litt. Vi prøver allikevel å fordele oppgaver utifra hva vi er best til.

Kontaktinfo:

Morten Haagensen
Festivalsjef, kinosjef, lokal mann på Oppdal, skrekkfilmentusiast, mannen som får ting til å skje
morten (at) ramaskrik.no
Tlf:97197060

Ellers består programrådet av Kristian Krogstad , Wilhelm Andersen (opphavsmann, entusiast og filmselvmordsekspert), Petter Schanke Olsen (masekråke og filmprodusent) og Øystein Simonsen(hærmettergås og festivalsjef for Tysvær Skrækkfest).

Detaljer

Start:
20. oktober 2016
Slutt:
23. oktober 2016
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://ramaskrik.no

Sted

Oppdal Kulturhus KF
+ Google-kart
Telefon:
72401500
View Sted Website

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Klikk for å legge til en kommentar